Logga in
E-post: 
Lösenord: 


Glömt ditt lösenord?
E-post:      
Fyll i Er E-post så skickar vi
lösenordet till Er.

   


Krav på återförsäljare

Endast företag som jobbar med försäljning av erotik eller erotikrelaterade produkter kan ansöka om ÅF-status.
Således kan vi inte behandla ansökningar utan registreringsbevis (gäller inte kunder som sedan tidigare har ÅF-status hos US Video).
Registreringsbevis skickas digitalt till afkund@usvideo.se, alternativt fysiskt till US Video, Regeringsgatan 76, 11139 Stockholm. Det går även bra att faxa på 08 - 10 42 63.

Som återförsäljare får ni säljvklart tillgång att handla via vår Webbutik. Ert användarnamn är den e-postadress ni anger vid registrering och där väljer ni även lösenord.
OBS! För att behålla sin ÅF-status krävs att återförsäljaren köper varor från US Video för ett minimibelopp på 15.000 SEK årligen.

För att fullfölja ansökan ber vi Er att först läsa igenom våra sälj- och leveransvillkor och sedan följa länken nedan till ansökningsformuläret.
Kom ihåg att det är viktigt att all information är korrekt ifylld för att faktura, varor, erbjudande osv. skall komma fram till rätt adress och person.
Vi förbehåller oss rätten att kontinuerligt ta kreditupplysningar på alla registrerade ÅF.
Vi kan komma är behöva räkenskaper för värdering och ni kommer då att kontaktas för instruktioner om vart detta skall skickas..

Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta oss på afkund@usvideo.se.
Vi ser fram emot ett trevligt samarbete för bägge parter!

Ja, vi accepterar US Video's sälj- och leverans villkor och vill fortsätta till ansökningsformuläret.

Tillbaka