Det nuvarande lösenordet är felaktigt, försök igen
E-post: 
Logga in: 


Ditt nya lösenord är sparat.
E-post:      
Glömt ditt lösenord?
lösenordet till Er.

   


Tack för förtroeendet och vi ser fram emot att få börja jobba med Er!

Till denna e-postadress skickas en bekräftelse när ditt konto är klart.
Registreringsbevis skickas digitalt till afkund@usvideo.se, alternativt fysiskt till US Video, Regeringsgatan 76, 11139 Stockholm. Det går även bra att faxa på 08 - 10 42 63.

Önskat lösenord
US Video tar nu del av "24/7 trade" genom att introducera vår nya ÅF-webbutik. Detta ger Er som återförsäljarkund möjligheten att placera ordrar vilken tid och dag som helst på en säker del av US Video’s webbutik. Webbutiken är anpassad just för återförsäljare, och utrustad med en mängd funktioner som underlättar för exempelvis smidig orderläggning, sammanställning av orderhistorik och reskontra.

US Video ÅF-webbutik har varit i gång sedan början av juni 2003. På grund av att webbutiken och dess funktioner under en tid framöver förändras och förbättras ber vi Er att ha överseende med ändringar i funktionaliteten och utseendet. För att bli återförsäljare krävs det att Ert företag arbetar med försäljning av erotik och/eller erotikrelaterade produkter. Som inloggad återförsäljare får Ni egna priser och villkor på hela vårt sortiment. För att försäkra oss om Er ÅF-status måste Er första beställning överstiga ett minimibelopp på 3000 SEK (Observera att detta endast gäller första beställningen som ny ÅF-kund). Klicka här för att se om Ni uppfyller de krav som ställs och för att ansöka om återförsäljarstatus..

Om Ni sedan tidigare är ÅF-kund, och detta är den första gången ni besöker denna shop, ber vi er att ändå fylla i ansökan så att all nödvändig information erhålls. Kravet på minibelopp vid första beställningen gäller alltså inte Er.

Vid frågor kontakta ÅF-avdelningen: (För ansökan till ÅF-kund klicka på länken ovan)
"Sälj/Support: 08 – 545 158 30
"Fax: 08 – 10 42 63
"E-post: afkund@usvideo.se


Endast företag som jobbar med försäljning av erotik eller erotikrelaterade produkter kan ansöka om ÅF-status.
Således kan vi inte behandla ansökningar utan registreringsbevis (gäller inte kunder som sedan tidigare har ÅF-status hos US Video).