Logga in
E-post: 
Lösenord: 


Glömt ditt lösenord?
E-post:      
Fyll i Er E-post så skickar vi
lösenordet till Er.

   

Business to Business, den magiska frasen i dessa dagar. Handel mellan företag blir en allt viktigare del av marknaden, och därför behövs enklare sätt att hantera tex stora försäljningsvolymer och tillgänglighet till affärer dygnet runt.

US Video tar nu del av "24/7 trade" genom att introducera vår nya ÅF-webbutik. Detta ger Er som återförsäljarkund möjligheten att placera ordrar vilken tid och dag som helst på en säker del av US Video’s webbutik. Webbutiken är anpassad just för återförsäljare, och utrustad med en mängd funktioner som underlättar för exempelvis smidig orderläggning, sammanställning av orderhistorik och reskontra.
För att bli återförsäljare krävs det att Ert företag arbetar med försäljning av erotik och/eller erotikrelaterade produkter. Som inloggad återförsäljare får Ni egna priser och villkor på hela vårt sortiment. För att försäkra oss om Er ÅF-status måste Er första beställning överstiga ett minimibelopp på 3000 SEK (Observera att detta endast gäller första beställningen som ny ÅF-kund). Klicka här för att se om Ni uppfyller de krav som ställs och för att ansöka om återförsäljarstatus.

Om Ni sedan tidigare är ÅF-kund, och detta är den första gången ni besöker denna shop, ber vi er att ändå fylla i ansökan så att all nödvändig information erhålls. Kravet på minibelopp vid första beställningen gäller alltså inte Er.

Vid frågor kontakta ÅF-avdelningen: (För ansökan till ÅF-kund klicka på länken ovan)
"Sälj/Support: 08 – 545 158 30
"Fax: 08 – 10 42 63
"E-post: afkund@usvideo.se